Nieuw Airo design inductiekookplaat

Nieuw in ons assortiment: Airo design inductiekookplaat.  

  

✓ Met geïntegreerde afzuiging
✓ Voorzien van plasma filter
✓ Minimaal 10 jaar 
✓ Modern en uiterst stijlvol


Bepaal uw eigen kookzone

Met de nieuwe Airo design-collectie van inductiekookplaten is het afgelopen met de kleine kookzone. Met grotere kookplaten van 30, 38, 60, 80 en 90 cm biedt Airodesign een assortiment vlak inbouw of opbouw inductie kookplaten. 

 

Eenvoudig te bedienen

De charme van de inductie kookvelden zit in hun eenvoud waardoor het bedieningsgemak van deze kookvelden tot de eenvoudigste van zijn soort behoort. De Slider bediening is zeer eenvoudig en spreekt voor zichzelf. Vrienden, kennissen en familieleden kunnen altijd mee helpen met koken, omdat het zo gemakkelijk is.

 

Grote of kleine pannen

Met de vlakinductie kunt u het hele kookveld benutten. Afhankelijk van de maat en vorm van uw kookpannen wordt de oppervlakte van het kookveld verwarmd. De grote braadpan of de kleine sauspan, beide worden even efficiënt verwarmd. 

 

Gebruiksvriendelijk geïntegreerde touchscreen

Het volledig geïntegreerde touchscreen in de kookplaat is gebruiksvriendelijk. Met de slider regelt u zowel de kooktemperatuur als afzuiging.Voor uw gemak zijn de volgende mogelijkheden voorgeprogrammeerd:

  • sudderen bij 94 ° C
  • warm houden bij 70 ° C
  • smelten bij 42 ° C

Middels een tiptoets zijn deze eenvoudig te bedienen. De Brugfunctie om twee kookzones te combineren voor grote braad- of vispan is al net zo makkelijk te activeren.

 

Geïnteresseerd in de producten van Airo design? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

 

Airo design kookplaat
Airo design kookplaat
Airo design kookplaat