Uitbreiding assortiment!

Showroom wordt uitgebreid met 180 m2 kasten en projectkeukens. Stijlvolle schuifkasten en garderobekasten staan overzichtelijk gepresenteerd. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij adviseren u graag. 


Schuifkasten en garderobekasten

Onze showroom wordt uitgebreid en dat is straks terug te zien in ons assortiment. Stijlvolle schuifkasten en garderobekasten staan overzichtelijk gepresenteerd. Een unieke serie met oog voor detail, functionaliteit en design. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van standaard formaten tot aan complete inbouwkasten op maat gemaakt. Wij komen bij u inmeten en zorgen voor een perfecte afwerking. Enkele voordelen van onze nieuwe lijn schuifkasten en garderobekasten.

✓ Op maat te maken
✓ Ruimtebesparend
✓ Keuze in materiaal, kleur en design
✓ Modern en uiterst stijlvol
✓ Aantrekkelijk geprijsd

Ook in verlichting bieden wij diverse oplossingen. Alles aangepast aan uw wensen. Jan van Vliet, eigenaar van Van Vliet Keukens, vertelt: “De schuifkasten en garderobekasten zijn echt een toegevoegde waarde voor uw woning. Naast dat het rust, ruimte en functionaliteit biedt is het ook een absolute
eyecatcher.”


Uitbreiding keukenassortiment

De uitbreiding van onze showroom biedt eveneens ruimte voor ons nieuwe keukenassortiment. De keukens zijn in te richten met inbouwapparatuur naar keuze. Het materiaal, de kleur, de eigenschappen, de samenstelling. U ziet het in onze showroom. Wij nemen de tijd en voorzien u van oprecht advies.

✓ Oerdegelijke kwaliteit
✓ Modern design
✓ Inbouwapparatuur naar keuze
✓ Aantrekkelijk geprijsd
✓ Oprecht advies op maat


Al ruim 30 jaar ervaring

Keukenkenners pur sang, betrokken en betrouwbaar, ook in detail als het om inmeten gaat. We gaan zelfs nog een stapje verder, want als er aansluitingen gemaakt moeten worden, muurtjes verplaatst of getegeld, nemen wij ook dit voor u uit handen. Door onze jarenlange ervaring in de keukenbranche begrijpen wij als geen ander dat het kopen van uw droomkeuken een behoorlijke investering is. Bij ons koopt u een kwalitatieve keuken tegen een aantrekkelijke prijs. Ook het plaatsen van uw keuken kunt u zeker aan ons toevertrouwen. Wij laten niets aan het toeval over.

Verbouwing

“Vanwege de uitbreiding van onze showroom zijn er wellicht wat kleine ongemakken. Onze excuses hiervoor. Uiteraard zijn we gewoon open en staan we graag voor u klaar. Onze showroom is zonder meer een bezoek waard”, vertelt een enthousiaste Jan van Vliet.

Vragen over ons nieuwe assortiment? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

 

Schuifdeur en garderobe kasten
Schuifdeur en garderobe kasten
Schuifdeur en garderobe kasten
Schuifdeur en garderobe kasten
Schuifdeur en garderobe kasten
Schuifdeur en garderobe kasten
Schuifdeur en garderobe kasten
Schuifdeur en garderobe kasten