Design Keukens

Wilt u een design keuken geheel naar uw smaak? Van Vliet Keukens heeft een grote collectie design keukens. Kom een langs in onze showroom in Den Haag waar u ons ruime aanbod design keukens kunt aanschouwen. Onze design keukens zijn veelal moderne keukens die een perfecte afwerking, een uniek design en een tijdloze uitstraling hebben. Samen vertalen we al uw wensen naar een passende design keuken. 

Soorten design keukens

Een moderne of klassieke design keuken? Een minimalistische of juist gedurfd design? De keuze is volledig aan u. We beschikken over een uitgebreide collectie design keukens, zodat we altijd de keuken vinden die past bij uw smaak en wensen. 

Hoogwaardige materialen

Design keukens zijn geen standaard keukens. We gebruiken enkel hoogwaardige materialen en de keukens zijn voorzien van de laatste technische ontwikkelingen en zijn perfect afgewerkt. Eigenlijk zit er ook altijd een maatwerk component bij design keukens. Of het nu gaat om een aangepast keukenkastje, afwijkend werkblad of specifieke randafwerking betreft. 

Mogelijkheden bespreken?

Heeft u interesse in een design keuken? We bespreken graag met u de mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie. Neem contact met ons op of kom eens lang in onze showroom aan de Westvlietweg 95 in Den Haag (v/h Leidschendam).

 

Bekijk onderstaand foto's van verschillende keukens uit ons uitgebreide assortiment.

LineaQuattro Set01 Cam02
Tristar Klassiek 03
Tristar Klassiek 04 Keulen 007
Tristar Modern EVL 20110228 08 Scorpio 003
Schmidt BigBookKeukens2
Schmidt BigBookKeukens6