Keukenspecialist

Van Vliet keukens is dé keukenspecialist van regio Den Haag. In onze showroom vindt u geen standaard keukens, maar keukens met stijl en karakter. Kom gerust een langs in onze showroom in Den Haag waar u ons ruime aanbod exclusieve keukens kunt bewonderen. 

Landelijk of modern

Samen vertalen we al uw wensen naar een keuken die past bij uw smaak en wensen. Of u nu een moderne, klassieke, minimalistische of gedurfde keuken wilt. Bij Van Vliet keukens heeft u keuze in overvloed. Door 30 jaar ervaring in de keukenbranche, mogen wij ons met recht keukenspecialisten noemen.

Laatste technische ontwikkelingen

Onze keukens worden gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn voorzien van de laatste technische ontwikkelingen. We maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk, waardoor we ook een stukje maatwerk niet uit de weg gaan. Of het nu gaat om een aangepast keukenkastje, afwijkend werkblad of een specifieke randafwerking betreft. 

Mogelijkheden bespreken?

Heeft u interesse in een keuken van Vliet Vliet Keukens? We bespreken graag met u de mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie. Neem contact met ons op of kom eens lang in onze showroom aan de Westvlietweg 95 in Den Haag (v/h Leidschendam).

 

Bekijk onderstaand foto's van verschillende keukens uit ons uitgebreide assortiment.

LineaQuattro Set01 Cam02
Tristar Klassiek 03
Tristar Klassiek 04 Keulen 007
Tristar Modern EVL 20110228 08 Scorpio 003
Schmidt BigBookKeukens2
Schmidt BigBookKeukens6