Exclusieve keukens

Wilt u een exclusieve keuken geheel naar uw smaak? Kom een langs in onze showroom in Den Haag waar u ons ruime aanbod exclusieve keukens kan aanschouwen. Klassieke, Duitse, moderne en Italiaanse keukens, we hebben het allemaal. Samen vertalen we al uw wensen naar een passende keuken. 

Geen standaard keuken

Onze exclusieve keukens zijn geen standaard keukens. We gebruiken enkel hoogwaardige materialen en de keukens zijn voorzien van de laatste technische ontwikkelingen en zijn perfect afgewerkt. Dit zorgt voor enorm hoge kwaliteit en luxe in de keuken. Een exclusieve keuken is een keuken met karakter.

Maatwerk keukens

Eigenlijk zit er altijd een maatwerk component bij exclusieve keukens. Of het nu gaat om een aangepast keukenkastje, afwijkend werkblad of specifieke randafwerking betreft. Meer weten over keukens op maat? Neem contact op met een van onze keukenexperts. We vertellen je graag meer over ons maatwerk.

Mogelijkheden bespreken?

Heeft u interesse in een exclusieve keuken? We bespreken graag met u de mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie. Neem contact met ons op of kom eens lang in onze showroom aan de Westvlietweg 95 in Den Haag (v/h Leidschendam).

 

Bekijk onderstaand foto's van verschillende keukens uit ons uitgebreide assortiment.

LineaQuattro Set01 Cam02
Tristar Klassiek 03
Tristar Klassiek 04 Keulen 007
Tristar Modern EVL 20110228 08 Scorpio 003
Schmidt BigBookKeukens2
Schmidt BigBookKeukens6