Schuifkasten

Niets is zo fijn als een opgeruimd huis. Geen ergernis aan rommel. Al uw spullen overzichtelijk in een kast. Dat geeft rust. En rust is belangrijk in een hectisch bestaan.

Schuifkasten, ook wel wandkasten genoemd, bieden u hierin dé oplossing. Deze kasten kunnen aangepast worden aan uw specifieke wensen en interieur. Een schuifdeurkast die past bij u en uw woning. Zo komt het geheel er fijn uit te zien en is het ook nog eens functioneel.

Schuifdeurkasten op maat

Van Vliet Keukens is uw leverancier voor schuifdeurkasten op maat. Onze schuifkasten zijn verkrijgbaar in vele variaties. Deze variaties zitten met name in:

  • materialen
  • kleuren
  • designs
  • indeling

Ook in verlichting bieden wij diverse oplossingen. Alles aangepast aan uw wensen en uw ruimtes.

Passend advies

Onze kasten worden naar uw wensen op maat gemaakt. Uiteraard geven wij u een passend advies bij het samenstellen van uw schuifkast en de indeling ervan. Geen snelle verkoopbabbel, maar eerlijke informatie en kwaliteitsproducten. Wij luisteren naar uw wensen en, met onze ervaring, weten wij precies wat u nodig heeft.

Meer weten?

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder in het maken van de juiste beslissing. Kom gerust eens naar onze showroom en wij laten u graag de mogelijkheden zien.

 

Schuifkast Driedeurs
Schuifkast Met Legplanken 1
Schuifkast Met Kledingroede 1
Schuifkast Ruim
Schuifkast Ruim Driedeurs
Schuifdeuren Groot
Schuifkast Met Meerdere Legplanken
Schuifkast Wit Met Legplanken
Schuifkast Wit
Schuifkast Wit Met Kledingroede
Kastdeuren Wit En Bruin
Inloopkast Met Kledingroede
Schuifkast Dubbel Kledingroede
Schuifkast Wit Met Legplanken Driedeurs2
Inloopkast Bruin